Predstavili smo se na stručnim sajmovima za naprednu industriju

Predstavili smo se na stručnim sajmovima za naprednu industriju

28. 02. 2020

Izložbeni i kongresni centar ''Gospodarsko razstavišče'' u Ljubljani je bio mjesto održavanja četiri međunarodna stručna sajma - Ifam, Robotics, Intronika i IT4Industry. Kolektor Sisteh predstavio se sveobuhvatnom ponudom opreme i rješenja potrebnih za učinkovitu proizvodnju, u skladu sa smjernicama Industrije 4.0.

Predstavili smo se na stručnim sajmovima za naprednu industriju

Među novitetima tvrtka je istaknula kontrolu električne opreme i praćenje potrošnje i parametara električne energije, kao i integraciju sigurnosti strojeva i uređaja u sustav nadzora i upravljanja u industriji. Kolektor Sisteh predstavnik je svjetski poznatih proizvođača opreme i rješenja za gore navedena područja - na primjer Eaton, Advantech, R. Stahl, Wieland, Dold, čiji asortiman uključuje sklopnu opremu pogodnu za kontrolu i upravljanje električnom energijom, kao i opremu za automatizaciju i rješenja u energetici i industriji, drugim riječima opremu pogodnu za digitalizaciju spomenutih procesa. To znači prikupljanje podataka u industriji, na strojevima i uređajima, prijenos tih podataka putem standardnih protokola i IoT platformi u baze podataka, gdje se dobiveni podaci obrađuju za potrebe korisnika ili gdje isti omogućuju optimizaciju procesa u industriji.

Uz opremu zastupanih tvrtki, Kolektor Sisteh implementira i vlastite proizvode i rješenja u području sustava upravljanja i digitalizacije proizvodnih procesa i opskrbe električnom energijom. Između ostalog, stručnjaci iz Kolektor Sisteh predstavili su u sklopu poslovnog foruma naprednu digitalnu platformu Sinapro.IIoT za nadzor, upravljanje i optimizaciju procesnih uređaja u industriji i energetici. 

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice