ProMinent

Vodeća kompanija u oblasti doziranja medijuma

Grupacija ProMinent sa sedištem u Hajdelbergu već više od 55 godina razvija i proizvodi komponente i sisteme za merenje tečnosti i rastvora u oblasti prečišćavanja i dezinfekcije vode. Pored palete proizvoda nudi i prava rešenja za svaku primenu, od pojedinačnih dozirnih pumpi do složenih mernih i upravljačkih sistema.

Ponuda

  • Oprema za doziranje hemikalija
  • Merna oprema i regulatori

Oprema za doziranje hemikalija

Dozirne pumpe niskog pritiska

Dostupne u rasponu kapaciteta od 0,74 do 75 l/h pri povratnom pritisku od 25 do 2 bara. Pogodne za merenje gotovo bilo koje hemikalije.

Pumpe na motorni pogon

Upotreba u industriji nafte i gasa bez rizika pri prenosu korozivnih, otrovnih i zapaljivih tečnosti, podnose visok pritisak i temperaturu.
 

Procesne pumpe

Upotreba u industriji nafte i gasa bez rizika pri prenosu korozivnih, otrovnih i zapaljivih tečnosti, podnose visok pritisak i temperaturu. 

Peristaltičke pumpe

Najfleksibilnije pumpe s velikim rasponom kapaciteta.

Dozirni sistemi

DULCODOS® hidrazinski sistem za doziranje i DULCODOS® panel, sistem za pouzdano doziranje hemikalija.

 

Merna i upravljačka oprema

Senzorska tehnologija

Kontrola graničnih vrednosti ili konstrukcija zatvorenog upravljačkog kola pomoću grupe proizvoda DULCOTEST®. Izmerene vrednosti prikazane u realnom vremenu mogu fleksibilno da se povežu sa različitim procesnim interfejsima.

Merna i kontrolna tehnologija

Merni i kontrolni instrumenti su prilagođeni odgovarajućim primenama, dostupni su u različitim rasponima kapaciteta i mogu da se integrišu u bilo koje procesno okruženje.

Kontaktirajte nas

Zajedno ćemo pronaći pogodno rešenje