Donacija Zvezi prijateljev mladine Idrija za letovanje otrok

Donacija Zvezi prijateljev mladine Idrija za letovanje otrok

23. 06. 2022

Kolektor je z zneskom v višini 5.000 evrov podprl programe ZPM Idrija in njihovo humanitarno akcijo Valovi otroškega smeha, s katero ZPM Idrija zbira sredstva za letovanje otrok iz socialno šibkejših družin z Idrijskega in Cerkljanskega.

Donacija Zvezi prijateljev mladine Idrija za letovanje otrok

»Izredno smo hvaležni, da nam je Kolektor priskočil na pomoč pri zbiranju sredstev za letovanje otrok. Teh letos potrebujemo še bistveno več kot v preteklih letih. Podražitve na vseh področjih so marsikaterega starša pahnile v stisko in svojim otrokom ne bo mogel omogočiti počitnic na morju. S to donacijo se bomo lahko brez skrbi, kako zagotoviti vsa potrebna finančna sredstva, posvetili organizaciji in izvedbi letovanj in ostalih naših programov  in aktivnosti, saj bomo lahko mesto na letovanjih zagotovili vsem otrokom iz socialno ogroženih družin, ki so se nanje prijavili,« pravi Zdenka Šturm, predsednica ZPM Idrija.

Ob podpisu donatorske pogodbe je Darja Petrič, članica uprave Kolektorja, povedala, da so se z veseljem odzvali prošnji, saj je to naša družbena odgovornost. »Zavedamo se, da si ob vsesplošni draginji marsikdo ne more privoščiti počitnic na morju. ZPM Idrija se ne glede na situacijo vsako leto trudi, da na letovanje pelje čim več otrok. Z donacijo podpiramo njihovo prizadevno delo in skrb za otroke. Želimo si, da bodo otroci tudi z našo pomočjo lahko brezskrbno uživali počitnice in se družili s sovrstniki in vsaj za nekaj dni pozabili na vsakdanje skrbi.«


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice