Inovatorji leta 2020 so …

Inovatorji leta 2020 so …

21. 12. 2021

Po besedah vodstva koncerna je idej in inovacij vsako leto veliko, na kar so ponosni. Tiste prebojne so cenjene in dobivajo nagrade tudi zunaj koncerna. Med vsemi podanimi predlogi je strokovna komisija izbrala 10 nagrajencev v 9 različnih kategorijah. In kdo so najboljši inovatorji v preteklem letu?

Inovatorji leta 2020 so …

Na področju množične inovativne dejavnosti so inovatorji leta postali: v kategoriji male izboljšave – posamezniki Martina Špik (Kolektor Sikom), med skupinami je bila v kategoriji male izboljšave za najboljšo izbrana ekipa Kolektor Sikom – Pogoni, v kategoriji tehnične in druge izboljšave je bil za inovatorja leta izbran Ivan Štucin (Kolektor KFH), med skupinami pa si je priznanje v kategoriji tehnične in druge izboljšave prislužila skupina Kolektor KFH PE Logatec – režija v sodelovanju z IT oddelkom podjetja Kolektor Group oz. Karla Kosmač, Irena Škulj in Damir Balija.     

Na področju prebojne inovativne dejavnosti so se najbolje odrezali: v kategoriji izboljšave proizvodnih procesov Petra Kobal (Kolektor Sikom), na področju izboljšave izdelkov, polizdelkov in storitev Andrej Vehar, Matija Črv, Klemen Petrič in Jure Marinko za baterijsko tlačno čistilno napravo, v kategoriji izboljšave netehnoloških procesov pa so si naziv inovatorja leta prislužili Jure Skvarč, Jure Škrabar, Samo Šela, Matej Sotošek, David Bernes in Matej Jurman za Cordeo ter Jure Purgar, Andrej Čuk, Rok Krašna in Tjaž Brelih za mobilno platformo Moj Kolektor.

Za najboljšega skrbnika inovativne dejavnosti je bil izbran Ivan Bajec (Kolektor Sikom). Prejemnik nagrade za življenjsko delo pa je Radovan Gnezda iz podjetja Kolektor Orodjarna – PE Avtomatizacija in strojegradnja.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice