Kolektor investiral v GOAP

Kolektor investiral v GOAP

28. 07. 2017

Po investiciji v Smart Optometry in VIAR je Kolektor tokrat investiral v GOAP, na poti pa sta že dve novi investiciji.

Kolektor investiral v GOAP

»V podjetju GOAP smo prepoznali velik potencial, saj ga odlikuje izjemna inovativnost in izredna hitrost pri razvoju. Gre za slovensko podjetje z razvejano prodajno mrežo, ki zajema več kot 60 držav širom sveta. Podjetje je vodilni svetovni inovator izdelkov za pametne hiše in avtomatizacijo potniških ladij,« odločitev za investicijo pojasnjuje Mateja Lavrič.

V zadnjih dveh desetletjih so z lastnimi tehnološkimi rešitvami izvajali avtomatizacijo klimatizacije (gretje, hlajenje, prezračevanje) največjih potniških ladij na svetu za ladjarske družbe, kot so Princess Cruise, Carnival Cruise, MSC, Costa Crociere in mnoge druge. Po uspešnem razvoju tehnoloških rešitev za inteligentne stavbe in izvedenih vgradnjah le-teh v veliko število raznovrstnih objektov ter po uspešni avtomatizaciji več kot 50 potniških ladij so se odločili za razvoj in proizvodnjo lastnih rešitev oz. produktov za pametne hiše na brezžični tehnologiji.

Produkti podjetja GOAP so svetovne inovacije. Temeljijo na tehnologiji Z-Wave in jih v tujini tržijo pod blagovno znamko Qubino, v Sloveniji pa pod blagovno znamko NETIChome. Njihovi Z-Wave moduli so najmanjši na svetu in najenostavnejši za namestitev. Razvili in proizvedli so prvo celostno Z-Wave vremensko napravo, prvi Z-Wave shutter modul (modul za kontrolo senčil) za DC motorje in prvi Z-Wave zatemnilnik v območju 0–10 V. GOAP je verjetno edini proizvajalec Z-Wave modulov na svetu, ki zagotavlja popoln pregled nad vsemi fazami proizvodnje s pomočjo serijskih številk na vsakem izdelku. Vsi izdelki so razviti in proizvedeni v Evropski uniji, pri njihovi izdelavi pa uporabljajo le najkakovostnejše komponente.

 


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice