Kolektor na konferenci Cutting Edge of Digital Mind

Kolektor na konferenci Cutting Edge of Digital Mind

26. 09. 2017

Kolektorjev sklad Kolektor Ventures se je kot predstavnik corpo-startup aktivnosti v Sloveniji udeležil druge mednarodne konference o digitalni preobrazbi z naslovom Cutting Edge of Digital Mind, ki jo je v Ljubljani organiziral Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete. S slednjim Kolektor že nekaj let uspešno sodeluje, zato je tudi bil eden izmed partnerjev konference.

Kolektor na konferenci Cutting Edge of Digital Mind

Dogodku so prisostvovali predavatelji iz Velike Britanije, Grčije, Švedske, Hrvaške in Slovenije ter nekatera uspešna podjetja, ki so predstavila učinkovite digitalne strategije ter delila svoje izkušnje in znanja s področja digitalne preobrazbe. Konferenco je obiskalo več kot 200 udeležencev, ki so poleg omenjenih strokovnjakov prisluhnili tudi predstavitvam nekaterih uspešnih slovenskih podjetij o tem, kako se sami soočajo z digitalno preobrazbo znotraj podjetja. Svoj pogled na digitalizacijo je predstavilo tudi idrijsko startup podjetje Smart Optometry, ki je prva investicija Kolektorjevega sklada.


Mateja Lavrič, direktorica Kolektor Ventures, in Matej Potokar, generalni direktor Microsoftove skupine za storitve v regiji Srednje in Vzhodne Evrope.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice