Kolektor Sisteh postal zastopnik podjetij HUBER in BGU

Kolektor Sisteh postal zastopnik podjetij HUBER in BGU

26. 07. 2019

Skladno s strategijo naprednih tehnoloških rešitev in vrhunske tehnološke opreme je Kolektor Sisteh v programu Tehnološka oprema svojo ponudbo razširil s programoma podjetij Huber in Bgu.

Kolektor Sisteh postal zastopnik podjetij HUBER in BGU

Program podjetja Huber, ki je vodilni svetovni proizvajalec mehanske opreme za čistilne naprave za odpadne vode, pokriva področja, kot so naprave za mehansko stopnjo čiščenja odpadnih vod (grobe in fine grablje, izločevalniki peska in maščob), oprema za filtracijo odpadnih vod (peščeni in filtri z aktivnim ogljem, membranska tehnologija), naprave za obdelavo odpadnega blata (preše, centrifuge, sušilnice in sežigalnice blata) in inox oprema za objekte vodovodnih in kanalizacijskih sistemov.

Program podjetja Bgu, ki je proizvajalec opreme za kanalizacijske sisteme, pa je usmerjen v proizvodnjo naprav za regulacijo pretokov, opreme zadrževalnih bazenov (splakovalniki, aktivacijske lopute) ter protipovratnih loput pri iztokih v reke in morje.

Kolektor Sisteh kot uradni in ekskluzivni zastopnik tako za vse stranke prevzema vse komercialne aktivnosti, logistiko dobav, servis in tehnično podporo. Podjetje Okolje Consulting, predhodni dolgoletni zastopnik z več kot 450 uspešno realiziranimi referencami pri prodaji opreme podjetij Huber in Bgu v Sloveniji, ostaja partner podjetja Kolektor Sisteh za tehnično podporo in trženjske aktivnosti.


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice