Kolektorju Group zlati certifikat Top investitor v izobraževanje

Kolektorju Group zlati certifikat Top investitor v izobraževanje

23. 09. 2022

V sklopu konference Edutainment sta podjetje Planet GV in inštitut za upravljanje znanja in razvoj talentov Sofos podelila certifikate TOP investitor v izobraževanje za leto 2021. Prejemniki omenjenega certifikata so podjetja, ki odstopajo navzgor od nacionalnega povprečja pri najmanj dveh od skupaj treh kriterijev izbora.

Kolektorju Group zlati certifikat Top investitor v izobraževanje

Kot so povedali ob svečani podelitvi certifikatov, mora biti izobraževanje zaposlenih poslanstvo vsakega podjetja. Samo z zaposlenimi, ki so v koraku s časom, ki poznajo aktualne trende, razvijajo svoje veščine, pridobivajo nova znanja in so – posledično – na delovnem mestu zadovoljni, lahko podjetje ostane konkurenčno in uspešno opravlja svoje poslanstvo.

Certifikat je prejelo devet podjetij. Zlatega poleg podjetja Kolektor Group, še KingsBox, Telekom Slovenije in Outbrain.

Prejem zlatega certifikata je dokaz, da je začrtana pot izobraževanja zaposlenih pravilna. Kolektor se namreč zaveda pomena znanja, tako formalnega kot neformalnega in dejstva, da se izobraževalna pot posameznika ne konča z zaključeno šolo oziroma formalnim izobraževanjem, ampak se morajo zaposleni nenehno izobraževati in usposabljati. Le tako ostajamo konkurenčni, uspešni, sledimo trendom, se razvijamo in rastemo. Velik pomen Kolektor daje tudi internemu prenosu znanja, področju, ki je bilo med konferenco večkrat izpostavljeno.

Kolektor Group je v letu 2021 za štipendiranje, izobraževanje ob delu ter interna in eksterna usposabljanja namenil dobrih 483 tisoč evrov, opravljenih je bilo 3097 ur usposabljanj, vsaj ene oblike izobraževanja in usposabljanja pa se je udeležilo 234 sodelavcev omenjenega podjetja.  


Nazaj
Delite na socialnih omrežjih:

Naročite se na e-novice