Regulacija in nadzor pretokov in tlakov na vodovodnih in kanalizacijskih omrežjih

Vabljeni na spomladanski sklop webinarjev

Regulacija in nadzor pretokov in tlakov na vodovodnih in kanalizacijskih omrežjih

Hidravlična regulacija je temelj za stabilno, zanesljivo, trajno in učinkovito vodooskrbo. S kvalitetno in pravilno uporabo opreme za hidravlično optimizacijo in upravljanje vodooskrbnih sistemov preprečimo nastajanje poškodb na cevovodih in poplavljanje omrežja.

Kako zaščititi omrežje z zračniki? Kako lahko na samem terenu predelamo oziroma spremenimo namembnost regulacijskih ventilov? Kako reguliramo pretoke v kanalizacijskih sistemih?

To so samo nekatera vprašanja, na katera vam bomo odgovorili na brezplačnih webinarjih »Regulacija in nadzor pretokov in tlakov na vodovodnih in kanalizacijskih omrežjih«.

 

Prijavite se na webinar

Prijazno vas vabimo, da se udeležite naših brezplačnih webinarjev v naslednjih terminih:

Sreda 7. april 2021, od 10. do 10.30 ure:

Regulacija in zaščita tlačnega voda v vodovodnih sistemih

A.R.I. sistemske rešitve ščitijo cevovod pred uničujočimi silami, kot so prenapetost, prehodne napetosti in ujet zrak. To so glavni vzroki za puščanja, zlome in razpoke na cevovodih, ki povzročajo nepopravljivo škodo v okolju. Na tokratnem webinarju vam bomo predstavili ARI-jevo rešitev za zaščito omrežja, ki predstavlja novost na našem trgu. To je dinamični zračnik z varnostnim hitro izpustnim ventilom, ki združuje dvostopenjsko komponento za razbremenitev tlaka s kombiniranim zračnim ventilom.

 

Torek 13. april 2021, od 10. do 10.30 ure:

Multifunkcijski hidravlični ventili za uravnoteženje vodovodnega omrežja  

Bermad je vodilni svetovni ponudnik in pionir na področju visokokakovostnih hidravličnih regulacijskih ventilov, ki osrednjo skrb namenja inovacijam, kvaliteti in zanesljivosti.  S svojimi rešitvami pomaga optimizirati porabo vode, povečati energetsko učinkovitost, zmanjšati stroške, zaščititi vodovodne in distribucijske sisteme ter zagotoviti čim manj izpadov vodovodnega sistema. Bermadove rešitve se uporabljajo na vseh področjih in ravneh, tokrat vam bomo predstavili njihove hidravlične ventile z možnostjo nadgradnje neposredno na mestu vgradnje. Bermadovim ventilom je mogoče dodati funkcije in jih predelati v povsem drugačno namembnost. 

Torek 20. april 2021, od 10. do 10.30 ure:

Regulacija pretokov v kanalizacijskih sistemih

Podjetje bgu je proizvajalec opreme za različne bazene na mešanih kanalizacijskih sistemih. S svojimi izdelki izboljšuje učinkovitost koncepta razbremenjevanja meteorne vode in nudi optimalno zaščito kanalskega omrežja. Prikazali bomo različne načine regulacije pretoka v meteornih in mešanih kanalizacijskih sistemih. 

Udeležba in prijava

Webinarji so brezplačni za vse udeležence, potrebne pa so predhodne prijave, saj si z njo zagotovite dostop do povezave na webinar in posnetka vsebin.

Že ob prijavi lahko izpostavite morebitno problematiko oz. vaša vprašanja v zvezi s tematiko.

Seminarji bodo potekali preko orodja Microsoft Teams.

Prijavite se na webinar

 

Izberite predavanje: