Nastavitev, prenos in obdelava podatkov sodobnih ultrazvočnih vodomerov

Vabljeni na junijski sklop webinarjev

Nastavitev, prenos in obdelava podatkov sodobnih ultrazvočnih vodomerov

Sodobni ultrazvočni vodomeri omogočajo natančno, hitro in varno zbiranje podatkov o trenutnih in skupnih pretokih, temperaturi vode in alarmih v sistemih meritev porabe vode in hidravlične optimizacije vodovodnih sistemov. Vsi podatki so izjemnega pomena pri izvajanju meritev, zato so baterijsko napajani ultrazvočni vodomeri odlična alternativa mehanskim vodomerom.

 V tokratnih dveh srečanjih vam bomo podrobneje predstavili nastavitve prenosa in obdelave podatkov preko NFC komunikacijske povezave sodobnih ultrazvočnih vodomerov.

Katero opremo potrebujete za prenos podatkov? Kakšen je potek prenosa podatkov? Na kakšen način poteka obdelava podatkov s pomočjo programskega orodja MS Excel? 

To so samo nekatera vprašanja, na katera vam bomo odgovorili na junijskih brezplačnih webinarjih. 

 

Prijavite se na webinar

Prijazno vas vabimo, da se udeležite naših brezplačnih webinarjev v naslednjih terminih:

Torek 8. junij 2021, od 10. do 10.30 ure:

Vodomer AXIOMA W1 – prenos in obdelava podatkov preko NFC podatkovne povezave in nastavitve 

Vodomer W1 ima zmožnost shranjevanja podatkov o trenutnih in skupnih pretokih, temperaturi vode in alarmih, kar ga uvršča med redkejše produkte s temi lastnostmi na tržišču. Vse te podatke je možno prenesti z brezplačno aplikacijo, ki je trenutno dostopna za Android mobilne naprave z NFC komunikacijskim modulom.

 

Torek 15. junij 2021, od 10. do 10.30 ure:

Vodomer ARAD OCTAVE – prenos in obdelava podatkov in nastavitve preko NFC podatkovne povezave ter prikaz zamenjave modula  

Vodomer OCTAVE predstavlja na trgu prednost pred konkurenco predvsem v zamenljivih komunikacijskih modulih ter zmožnosti naknadnega parametriranja ob zamenjavi komunikacijskega modula. Poleg tega shranjuje vrednosti o skupnem pretoku in alarme, katere je mogoče prenesti s proizvajalčevo programsko opremo in jo obdelati z MS Excel programsko opremo. 

 

Udeležba in prijava

Webinarji so brezplačni za vse udeležence, potrebne pa so predhodne prijave, saj si z njo zagotovite dostop do povezave na webinar in posnetka vsebin.

Že ob prijavi lahko izpostavite morebitno problematiko oz. vaša vprašanja v zvezi s tematiko.

Seminarji bodo potekali preko orodja Microsoft Teams.

Prijavite se na webinar

 

Izberite predavanje: